+31 (0) 346 794 556

Wat zijn SARM’s?

SARMs is een Afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulators. Wat zijn SARMs, SARM’s zijn een onderzoeks stof die patiënten helpt snel spieren op te bouwen, vet te verliezen, kracht te krijgen en het uithoudingsvermogen te vergroten.
Ze werden in eerste instantie ontwikkeld in de jaren 1990 als een manier om kankerpatiënten te helpen behandelen die lijden aan spierafbraak. Vaak klampten deze kankerpatiënten zich vast aan het leven. En verloren ze met de dag meer en meer spiermassa, niet in staat om te eten, dus was een agressieve oplossing hiervoor nodig.

Zo werden SARM’s geboren. Artsen formuleerden ze specifiek om zich te binden aan de androgeenreceptoren van de skeletspieren. En om de andere androgeenreceptoren te vermijden, om de voordelen van steroïden te geven. Zonder veel van de nare bijwerkingen die vaak het gevolg zijn van het gebruik ervan.

Met andere woorden, SARM’s geven effectief de spierversterkende, krachtverhogende en uithoudingsvermogenverhogende voordelen van anabole steroïden, met zeer weinig van de negatieve bijwerkingen.Als u gewoon op zoek bent naar de meest pure, sterkste en hoogste kwaliteit SARM’s  voor uw onderzoek. Kijk dan eens in onze shop – SARMs for sale

Overzicht van de beste SARM’s

Aangezien er veel verschillende soorten SARM’s zijn, gaan we ze opsplitsen in verschillende categorieën, afhankelijk van uw research doel. Sommige SARM’s zijn het beste voor spiergroei, andere zijn geweldig voor vetverlies en andere zijn goed voor het opbouwen van kracht of hercompositie.

Afhankelijk van je research doel, wil je een andere SARM nemen. U kunt overwegen om ze op elkaar te stapelen (een SARM-stack genoemd) voor de beste resultaten, maar als u een beginner bent, kunt u het beste één voor één testen om de tolerantie te beoordelen.

Dit zijn de beste SARM’s die momenteel op de markt zijn:

Wat zijn SARM’s? We  hebben in het kort wat uitleggegeven over SARMS. Al deze SARM’s hebben een ongelooflijke hoeveelheid klinisch onderzoek dat hun werkzaamheid, kracht en veiligheid ondersteunt.

Translate »
error: Alert: Content is protected !!